ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;

 photo1photo2

Ποιες είναι οι χρήσεις του αφυγραντήρα;

  • Καταπολέμηση υγρασίας στο σπίτι
  • Καταπολέμηση μούχλας στις γωνίες και τα ταβάνια
  • Στέγνωμα ρούχων – Τις βροχερές ημέρες, χρησιμοποιήστε τον αφυγραντήρα για να στεγνώσετε τα ρούχα σας μέσα στο σπίτι
  • Υγιεινή – Ο αέρας χωρίς υγρασία είναι υγιεινός σε αντίθεση με τον αέρα που έχει υγρασία στον οποίο κρύβονται πολλές εστίες μικροβίων επιβλαβή για τον εαυτό μας αλλά και τους αγαπημένους μας
  • Εμποδίζει την εμφάνιση αλλεργιών

 

Μειώστε το κόστος θέρμανσης έως 30%

Είναι γεγονός πως η υγρασία σε ένα χώρο προκαλεί την αύξηση της αίσθησης του ψύχους . Όσο και αν προσπαθούμε να ζεστάνουμε ένα κλειστό δωμάτιο με αυξημένα επίπεδα υγρασίας, το θερμαντικό σώμα που χρησιμοποιούμε, εξατμίζει αρχικά την υγρασία και στη συνέχεια θερμαίνει το χώρο. Παρόλα αυτά η υγρασία παραμένει στο δωμάτιο και υγροποιείται μόλις πέσει πάλι η θερμοκρασία στα αρχικά επίπεδα. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται κάθε φορά που ανάβουμε το θερμαντικό σώμα, με αποτέλεσμα να λειτουργεί περισσότερο χρόνο από όσο απαιτείται καταναλώνοντας έτσι περισσότερη ενέργεια.

Ωστόσο με τη χρήση ενός αφυγραντήρα μειώνουμε δραματικά την υγρασία κάνοντας πολύ πιο εύκολη την θέρμανση του σπιτιού μας. Χάρη στη μειωμένη υγρασία τα θερμαντικά σώματα χρειάζονται έως και 30% λιγότερο χρόνο για να ζεστάνουν το χώρο άρα λοιπόν και 30% λιγότερη ενέργεια (ρεύμα, πετρέλαιο, ξύλα, πέλετ κτλ). Αυτό σημαίνει πως το κόστος του αφυγραντήρα αποσβένεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα

 

Στεγνώστε τα ρούχα σας τις βροχερές μέρες

Τις βροχερές μέρες απλώστε τα ρούχα σας μέσα στο σπίτι έχοντας ενεργοποιημένο τον αφυγραντήρα. Η συσκευή θα συλλέξει την υγρασία από τα ρούχα και αυτά θα στεγνώσουν σα να ήταν απλωμένα εξω μία ηλιόλουστη μέρα.

 

Το νερό που συλλέγει ο αφυγραντήρας

Το νερό που συλλέγεται στο δοχείο του αφυγραντήρα είναι απιονισμένο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο ατμοσίδερο, στους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου σας, για πότισμα των φυτών σας και οπουδήποτε αλλού απαιτείται νερό απαλλαγμένο από άλατα και μικροοργανισμούς.

 

Τοποθέτηση και χρήση αφυγραντήρα

Τοποθετήστε τη συσκευή σε οποιοδήποτε δωμάτιο έχει την περισσότερη υγρασία. Μπορείτε να μετακινείτε τον αφυγραντήρα από δωμάτιο σε δωμάτιο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιλέξτε συσκευή κατάλληλη να καλύψει τα τετραγωνικά σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη συσκευή σε οποιοδήποτε σημείο του δωματίου αρκεί να μην εμποδίζεται η χρήση του. Ο αφυγραντήρας είναι κατάλληλος για κάθε εποχή. Είναι απαραίτητος τόσο το χειμώνα με λόγο των βροχοπτώσεων όσο και το καλοκαίρι με την αποπνικτική υγρασία.

 

photo3